Doğduğunuz Aya Göre Karakter Tahlili - Karakter Analizi

Yazar Unknown 11 Mart 2013 Pazartesi 0 yorum

OCAK:Akıllı ve planlı programlıdır. Ciddi ve hırslıdır. Bünyesi kuvvetlidir. Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever. İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever. Eleştiriyi sever. Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır. Duyarlı ve derin hisleri olan biridir. İnsani nasıl mutlu edeceğini bilir. Dikkatlidir. Çok çalışır ve üretkendir. Evcil ve sadık bir eş olur. Çocukları sever. Zor heyecanlanır. Sosyal yönden zayıftır. Kıskançtır.

ŞUBAT:Değişken ruh haline sahiptir. Somut şeyler ilgisini çeker. Dürüsttür. İnatçıdır. Hayallerinin peşinden gider. Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır. Kendine güven konusunda sorun yaşar. Özgürlüğüne düşkündür. Bazen saldırganlaşır. Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz. Batıl inançları kuvvetlidir.

MART:Nazik, çekici ve utangaçtır. Tutucu yanı da vardır. Esrarengiz. Cömert ve sempatik. Rahatına düşkün. Duyarlı. Hizmet etmekten zevk alır. Kolay sinirlenmez. İntikamcıdır. Seyahat etmeyi sever. Dikkat çekmeyi sever. Dizayn ve dekorasyon onun ilgi alanıdır. Tempolu müzikleri sever. Çok değişkendir. Güvenilir. İyi bir gözlemcidir.

NİSAN:Her zaman mantığını dinler. Çabuk karar verip çabuk pişman olur. Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir. Şefkatlidir. Mantığını dinler. Diplomatiktir. Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir. Macerayı sever. Sevgisini ve ilgisini belli eder. Hafızası güçlüdür. Enerjiktir. Cesurdur. İnsanları teselli etmeyi sever.

MAYIS:Ev hayatı ona göre değildir. Dışarıda gezmek onun tarzıdır. Sert yapılıdır, çabuk sinirlenir. İleri görüşlüdür. Kolay sinirlenir. Kolay ilgi çeker. Fiziksel güzelliğe önem verir. Motivasyona ihtiyacı yoktur. Sistematik çalışır. Hayal kurmayı sever. Anlayışlıdır. Kolay sakinleştirilir. Kulak ve boyun bölgesi hassastır. Edebiyat ve sanatla ilgilidir.

HAZİRAN:Aynı anda birçok şeyi yapabilir. Nazik ve tatlı dillidir. Hassastır ve kararsızdır. Komik ve eğlencelidir. Konuşmayı sever. Kolay arkadaş edinir. Gribe yatkın bünyesi vardır. İnatçıdır. Kolay incinir.

TEMMUZ:Sırdaştır. Anlaşılması güç biridir. Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir. Sokulgandır. Mide sorunları olabilir. Kin tutma özelliği yoktur. Sempatiktir. Gururuna düşkündür. Yalnızlığı sever. Çabuk öğrenir. Arkadaş sıkıntısı çekmez. Zor ikna olur. Ağır işler ona göredir.

AĞUSTOS: Şakacıdır. Duyarlıdır. İlgiyi sever. Liderlik özellikleri vardır. Korkusuzdur. Kolay provoke edilir. Dikkatli ve tedbirlidir. Bağımsızlığına düşkündür. Yol göstermeyi sever. Romantiktir.

EYLÜL:Detaycıdır. İnsanların hatalarını yüzlerine vurmaktan hoşlanır. İyi bir konuşmacıdır. Sorumluluk almayı sever. Bilgi ve kültüre önem verir. Spor ve seyahati sever. İlişkilerinde seçicidir. Hislerini gizler. Sadık ve güvenilirdir.

EKİM:Sohbet etmeyi sever. Etrafından çabuk etkilenir. Yalancılığı yapmacıklığı sevmez. Çabuk kırılıp çabuk toparlanır. Kararsızdır. Duygusaldır. Arkadaşlarına çok önem verir. İlgi odağı olmak ister. Kendine kolay güvenmez.

KASIM:Eğlenceli yapısıyla insanları kolay etkiler. Çalışkandır. Sürprizleri sever. Sorumluluk sahibidir. Enerjik ve çevresini motive eden biridir. İyi bir liderdir. Adil davranır. Hataları affetmez. İradesi güçlüdür. Derin duygularla sever. Kontrolü ele almayı sever. Herkesi olduğu gibi kabul eder. Sır saklamayı bilir. İçten ve yardımseverdir.

ARALIK:Arkadaş ve dostlarını çok düşünür. Kinci değildir. Sadık ve cömert. Espritüeldir. Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik. Azimli. Sosyal yönü kuvvetli. Sabırsız. Sevildiğini hissetmek ister.







Hiç yorum yok: