2013 Gelinlik Modası

Yazar Unknown 10 Mart 2013 Pazar 0 yorum

Toz pembe gelinlikler

Gelinlik seçimlerinde süt beyazlardan krem tonlarına geçişimiz hiç kolay olmamıştı. Gelinliğin bembeyaz olması gerektiğini düşünen annelerimizi kırık beyazlara ikna etmek için bin bir çaba sarf etmiştik. Şimdi önümüzde daha zorlu bir sınav var: toz pembe! Bu tonlarda bir gelinlik giymek ister misiniz bilmiyoruz ama hatırlarsanız Jessica Biel giymiş ve çok da güzel olmuştu.
Uzun kollu gelinlikler

Straples gelinliklerden artık sıkılmadınız mı? Biraz farklılık iyi olmaz mıydı? Uzun kollu gelinliklerin daha az dikkat çekici ya da daha az seksi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uzun kollu bir gelinlik aynı zamanda hem asil hem de oldukça göz alıcı durabilir. Kollarınızı dantellerle ya da desensiz tüllerle kapatıp gizlilikten doğan gizem avantajını kullanıp kullanmamak size kalmış.
Peplum gelinlikler

Geçen yılın moda trendlerinde peplum başı çekiyordu. Gelinlikler de bu akımdan eksik kalmadı ve 2013 yılında peplumlara yöneldi. Eğer klasik değil de trendleri takip eden bir gelin olduğunuzu herkese duyurmak istiyorsanız peplum vereceğiniz en iyi kararlardan birisi!
Çiçek desenli gelinlikler

Dantel ya da kabartma olarak karşımıza çıkan çiçek desenleri, kır düğünlerine birebir uyum sağlıyor.
Dantel gelinlikler

Aslında dantel hep vardı. Danteli seviyoruz, çünkü dantel gelinliklerle kendimizi kraliyet ailesine mensup bir prenses kadar asil hissedebiliyoruz. Tüm gözlerin bizim üzerimizde olduğunu bilerek en önemli günümüzde mutluluğumuza mutluluk katabiliyoruz.

Hiç yorum yok: