Hangi Burç Nasıl Düğün Hayal Eder?

Yazar Unknown 11 Mart 2013 Pazartesi 0 yorum

BAŞAK Kadını - Mükemmeli zor yakalayan Başak kadını için basit bir düğün, hata yapma riskini azaltacağı için daha uygun bir seçim olacaktır. Bir Başak kadının mutlaka detaylı planladığı bir balayı vardır. Pratik eşyaları seven ve gösterişten uzak hediyeler seven Başak kadınları mükemmeliyetçi ve zeki bir eştir. 15-31 Ekim, 22-30 Kasım, 22-31 Aralık, 2 Ocak ve 15-25 Ocak en uygun düğün günleridir.

TERAZİ Kadını - Bir sahil kasabasında, çok az kişinin davet edildiği samimi bir düğündür Terazi kadının hayali. Şampanyalı brunchlarla geçirilen bir balayı tam bir Terazi kadınına göredir. Bir Terazi kadını, kendisine hediye almanızdansa, bir yere yapacağınız bir bağışı tercih edebilir. Sizi istiyorsa hak ettiğinizden daha nazik davranabilen Terazi kadınına uygun sihir dolu bir düğün için 6 Ekim harika olacaktır.

YAY Kadını - Düğününü eğlenceli ve büyük bir parti olarak hayal eden Yay kadınları için en güzel balayı zor ve orijinal olan her şey olabilir. Hediye konusunda ise ne verildiğinden çok nasıl verildiğiyle ilgilenir. Dürüst, sıcak, yardımsever bir kişiliğe sahip olan Yay kadını için Kasım veya Ocak aylarında gerçekleşecek bir düğün uygundur.

AKREP Kadını - Bir Akrep kadını için düğün içgüdülerini paylaşmak ve kendini daha iyi tanımlamak için bir fırsattır. Sıcak suyu, temiz yatağı, temiz saten çarşafları olduğu sürece balayında nerde olduğuyla ilgilenmez Akrep kadını. Bir masaj terapisi harikulade bir hediye olacaktır. Asla küçümsememeniz gereken bir Akrep kadını için en uygun düğün tarihleri 20 Kasım ve 4 Aralıktır.

OĞLAK Kadını - Eski adetlere sıkıca bağlı olan Oğlak kadını için sade ve ruhani bir düğün çok uygun olacaktır. Oğlak kadını yeşilliklerle dolu, denize yakın ve sessiz bir balayı tercih edecektir. Disiplinli ve çalışkan Oğlak kadınları için; masa saati, kullanışlı bir ajanda, antika bir takı veya vazo, makyaj malzemesi, iş çantası, fular, şık bir dolmakalem uygun hediyeler olacaktır. Düğün tarihi için 1-20 Ekim, 20 Kasım, 2 veya 10 Ocak tercih edilmelidir.

KOVA Kadını - Sirk çadırında veya boş bir yüzme havuzunda gerçekleştirilecek bir düğün Kova kadınının farklı ve devrimci ruhunu ortaya çıkaracaktır. Eşi dahilinde hayal kuran bir Kova kadını için balayının nerde nasıl olduğu çok fark etmeyecektir. Teknoloji hayranı Kova kadını için bu doğrultuda bir hediye alınabilir. Harika bir arkadaş ve partner olan Kova kadını için en uygun düğün tarihi 6 Ekimdir.

BALIK Kadını - Şiir gibi romantik bir düğün bir Balık kadınının en büyük hayali olacaktır. Aynı şekilde balayı da romantik ve bulutların üstünde geçmelidir. Bir seyahat çantası gibi pratik hediyeler tam Balık kadınına göredir. Eşiyle her konuda ilgilenen ancak mutfakla arası pek iyi olmayan Balık kadını için en uygun düğün tarihleri 7-10 Ekim, 4-12 Kasım, 25-31 Ocak arası olacaktır.

KOÇ Kadını - Koç burcu kadını, düğününün de yaşamının her alanında istediği gibi heyecan verici olmasını hayal eder. Eğlence, çılgınlık ve heyecan dolu bir balayı da olması gerekenlerdendir. Ayrıca iç çamaşırı, gecelik, mum, tütsü ve parfüm gibi hediyeler koç kadını için birebirdir. Aşkı derin ve tutkulu yaşayan bu süper kadın, aile bilincini taşır ve paraya önem verir. Koç kadını için en mükemmel düğün günü ise 21 Ekimdir.

BOĞA Kadını - Romantizm dolu, mumlar ve çiçeklerle dolu, loş ışıklı bir düğün Boğa kadınları için büyüleyici olacaktır. Teknolojiden uzak bir balayı düşleyen boğa kadını lüks ve rahatlık duygusu veren hediyeleri severler. Maddi açıdan kendini güvende hisseden boğa kadınları geri kalan işlerle seve seve ilgileneceklerdir. Boğa Kadını için 10 Ekim- 21 Kasım tarihleri arasında bir düğün mutluluk verici olmayacaktır.

İKİZLER Kadını - Adından uzun süre bahsettirecek, müziği, dansı ve egzotik kokteyleri ile zevk verecek, parti havasında bir düğün hayal eden İkizler kadının, balayından beklentisi ne kadar çok rahat edeceğidir. Bu nedenle nerede olduğunu çok önemsemez. En kozmopolitan ve çözüm odaklı kadınlardan olan İkizler kadını için fotoğraf makinesi, cep telefonu, e-kitap tarzı bir hediye çok uygun olacaktır. Düğün tarihi için ise herhangi bir güneşli Çarşamba günü uygun olabilir.

YENGEÇ Kadını - Bir kır düğünü gelenekselliği seven Yengeç kadını için enfes bir seçim olacaktır. Sahil kıyısında güzel bir evde, dinlenmekten ve sevişmekten mayışmış bir vücutla geçen bir balayı en büyük hayalidir. Evinde vakit geçirmeyi seven bir burç olduğu için evinde kullanabileceği hediyeler Yengeç kadını için son derece mükemmeldir. Eğer bir Yengeç kadınına aitseniz bu onun hayatıdır. Reddedilmeyi bilmez ve hayatından gitmemeniz için önünüze bütün engelleri koyar. Bir Yengeç kadını için en iyi düğün tarihi 21 Kasım-24 Aralık arasındaki herhangi bir Pazartesi günü olacaktır.

ASLAN Kadını - Yemekli, gösterişli ve medyanın dahil olduğu düğünler Aslan kadınları için haz kaynağıdır. Romantik ve lüks bir tatil köyünde geçirilecek bir balayı Aslan kadını için yeterli olacaktır. Kaliteyi seven Aslan kadını için bulunamayan bir konser bileti veya kaliteli aksesuarlar harika hediyeler olabilir. Ayrıca hayatınıza giren Aslan kadınına sınırlar çizmeye kalkmayın. En uygun düğün tarihleri ise 6-8 Ekim / 22-29 Kasımdır.











Hiç yorum yok: