Olaylı ve kehanetlerle dolu 2012 yılından sonra, 2013 yılı iyimser bir şekilde ve pozitif etkileri ile adım adım yaklaşıyor. Yeni yıl ile birlikte bizim içimizde de yeni umutlar, hayaller ve istekler yeşermekte, aynı anda yeni dilekler ile birlikte yeni yılda bizi nelerin beklediğini bilme isteği de ortaya çıkıyor - başarı veya yenilgi, aşk veya yalnızlık? Gelecekte neler olacağını kesin olarak bilmemiz imkansız olsa da yıllık burç yorumları sayesinde ihtimalleri öğrenebiliriz.



KOÇ (21 Mart - 19 Nisan)

Koçlar için 2013 yılı dinamik bir yıl olacak. Uranüs ve Jüpiter 'in 2013 de aldıkları pozisyonlarla beraber Koçlar kendileri için yararlı olacak bir yıla giriyorlar. Hayatınızda yeni sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ancak başarısızlık duygusu sizin yakınınızda bile değil, bütün zorlukları başarı ile atlatacaksınız. Yanlış insanlardan aldığınız tavsiyeler, yanlış kararlar vermenize neden olabilir. 2013 sizin için yeni arkadaşlar edinmek ve insanları etkilemek için doğru bir yıl.

Kariyer
Kariyerlerinde yaşadıkları zorluklarda 2013 ile birlikte kalkacak ve yükselişe geçecekler. Hırs ve azim, kariyerinizde başarılı olmak önemli olduğu gibi kişisel hayatınızda da önemli bir yeri var, dengeyi bulmazsanız iki hayatınızda bundan etkilenebilir. Bu yılın ilk yarısı iş hayatınızda yükselmek için en doğru zaman. Bu yüzden kendinize güvenin ve doğru olduğuna inandığınız şekilde hareket edin. Yılı ilk yarısında çalışmanızın karşılığını iyi bir maaş ve pozisyon ile alacaksınız.

Para
2013 yılında Koçların karalılıkları ve önsezileri güçlenecek ve bu sayede kendileri için doğru olan kararlar verecekler. Yılsonunda finansal durumunuz gelişme gösterecek özellikle kasım aynı sizin için şanslı bir ay olacak.

Aşk
2013 yıl aşk bakımından en iyi zamanlarınız olmayacak. bir çok sorun ortaya çıkabilir. İlişkinizde daha az dediğim dedik daha fazla diplomatik olmalısınız, yoksa partneriniz ile aranızda tartışmalar doğabilir. 2013 aynı zamanda Koçların hayatların önemli kararlar alacakları bir yıl olduğu gibi aşk hayatlarında da olumlu yönde değişiklikler olacak.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar, bu yıl yaratıcılık anlamında yenilenmiş bir enerjiye sahip olacaklar ve yapacakları girişimlerde de başarılar elde edecekler. Gezegenlerin boğaların üstündeki pozitif etkileri başka alanlarda da başarılı olmalarını sağlayacak. Uzun süredir olmasını istedikleri durumlar 2013’te iyi bir şekilde sonuçlanacak. Sabrınızı sınayacak, sizi zorlayacak bazı durumlar ortaya çıkabilir ancak bu olaylara sabır ve tahammüllü bir şekilde yaklaşırsanız üstesinden gelebilirsiniz. Aşk ve kariyer hayatınızda farklı sorumluluklar alabilirsiniz. Venüs'ün etkisi ile 2013 yılı sizin için avantajlı bir yıl olacak. Yılın ilk aylarında sağlık konusunda az da olsa zorluklarla karşılaşabilirsiniz, dinlenmeye dikkat edin.

Kariyer
Boğalar, uyuşukluk hissinden kurtulabilirlerse, kariyer dönemlerinde başarılı bir yıl olacak. Bu yıl yeni iş teklifleri alabilirsiniz, herhangi bir teklifi kabul etmeden önce geniş bir araştırma yapmanız sizin açınızdan yararlı olacak.


Para
2013 yılında bazı parasal sorunlar ile karşı karşıya gelebilirsiniz, ama eğer akıllı bir şekilde fırsatları değerlendirirseniz bu sorun üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Miras yolu ile yüksek miktarda para elinize geçebilir.

Aşk
Bu sene huzurlu ve düzgün bir aşk hayatınız olacak ancak bazı kişilerin tepkileri ile karşılaşabilirsiniz. Haziran ayı civarı yalnız olan Boğaların ilişkiye başlayacakları ay, ancak ilk dönemlerden aşırı bağlılık göstererek karşınızdaki insanı ürkütmeyin. Sabır ilişkilerin önemli noktasıdır

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler, önceki yıllarda için sarf ettikleri çabalarının karşılıklarını bu yıl fazlası ile alacaklar. Bazı önemli konular da ki şüpheleriniz bu yıl kaybolacak ve daha sağlıklı kararlar alacaklar. İkizler, daha fazla belirginlik ve netlik sayesinde kariyer ve kişisel hayatlarında gelişme kaydedecekler. Yapacakları girişimlerde başarılı olmaları yüksek bir ihtimal olmasına rağmen İkizlerin fikirleri hakkında daha net ve yaşantılarında daha yükseklere ulaşabilmeleri için çabalamaları lazım. Aşk hayatları ve ilişkileri uyumlu bir halde devam edecektir.

Kariyer
Eleştiriye karşı açık olmayı öğrenin, bir yarışa veya proje için seçilebilirsiniz böyle bir durumda karşı taraftakilere sakin ve mantıklı bir şekilde yaklaşın. Haziran ayı civarı kariyerinizde yeni gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

Para
Paranızı nereye harcadığınıza dikkat edin gereksiz harcamalar veya yanlış yatırımlar sizi zor duruma sokabilir.

Aşk
Önceki yıllara göre aşk hayatınız bu sene daha istikrarlı olacak. Sevginizi karşınızdakine daha açık ve romantik bir şekilde belli edebilirsiniz. Yeni bir romantizm ile karşı karşıya gelebilirsiniz ancak bu ilişki aileniz ile aranızda bir gelirime neden olabilir.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler için pozitif bir yıl olacak. Plüton gezegeninin aldığı pozisyon ile Yengeçlerin hayatında olumlu bir etkisi olacak. 2013 yılının getireceği yeni imkanlar için gözlerini dört açmaları lazım. Başarıya ulaşmaları için, hedeflerine konsantre olup, çaba göstermeleri gerekmektedir. Bu sene girecekleri yeni ortamlarla birlikte sosyal çevreleri genişleyecek ve tanıştığı insanlar tarafından yeni imkanların oluşmasını sağlayacak. Aşk hayatlarında ve ilişkilerinde önemli değişimler olacak.

Kariyer
İş toplantılarınız ve anlaşmanız olumlu sonuçlanacaklar. Liderlik özellikleriniz, iş yerinizde işinize yarayabilir. İş arkadaşlarınızdan ve patronunuzdan olumlu geri dönüşümler alabilirsiniz. Daha yüksek pozisyonlar içinde başvuru yapmayı düşünebilirsiniz. Nisan ayında terfi edebilirsiniz

Para
Bonkörlüğünüz, sizi ekonomik olarak kötü yönde etkileyebilir. Duygusal bakarak herhangi bir yatırım yapmayın. Arkadaşınıza verdiğiniz borcu geri alamayabilirsiniz. Ekim ayı gibi finansal olarak yükselişe geçebilirsiniz.

Aşk
Rüyalarınızı gerçekleştirecek bir ilişki yaşamanız yüksek bir ihtimal. Eğer birisine karşı gizli hisler besliyorsanız, bu dönemde bunu karşınızdaki insana da söylemeyi düşünün. Olumlu bir sonuç bekleyebilirsiniz. Eski bir ilişkinizden bir insanda karşınıza çıkabilir, o zaman kendi kararınızı kendiniz iyi düşünerek verin.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

2013 yılı ile birlikte, aslanlar kişisel ve profesyonel hayatlarında rasyonel kararlar alacaklar. Olaylara daha pratik bir şekilde yaklaşırsanız, daha net bir şekilde görebileceksiniz. Satürn'ün etkisi ile Aslanlar hayatın gerçeklikleri ile tanışacaklar. 2013 de Aslanlar sağlık, başarı, istikrarlı bir ilişki ve sosyal ilişkiler açısından şanslı bir yıl geçirecekler. Aslanların, 2013'ün onlara getireceği yeni fırsatlar konusunda gözlerini dört açmalılar. 2013 de Aslanları sallantılı bir yıl beklese de genel olarak olumlu bir yıl olacak.

Kariyer
İş yerindeki üstleriniz ile aranızda bazı anlaşılmazlıklar olabilir. Bu sorunları konuşarak çözmeyi denemelisiniz. 2013 ün başlarından bazı durumlar sizi sıkabilir ancak haziran sonu gibi her şey düzene oturacaktır.

Para
Bu yıl finansal değişiklikler ile karşı karşıya geleceksiniz. Aşırı harcamalarınızı düzene girecektir. Eski bir yatırımdan veya gelecek bir mirastan yüksek miktarda bir gelir elde edeceksiniz. Açgözlülüğünüzü kontrol altında tutmayı deneyin.

Aşk
İlişkinizde bu yıl güzel bir uyum yakalayacaksınız. Yalnız olanların karşısına istedikleri gibi bir aday çıkacak ve uzun süreli bir ilişki dönemine gireceksiniz. Gereksiz tartışmalardan kaçınmanız ilişkinizi güçlendirecektir.

BAŞAK (23 Ağustos - 22 Eylül)

2013 yılı başaklar için tempolu ve aktivitelerle dolu bir yıl olacak. Bu yıl boyunca başaklar, yeni fırsatlar için alarm da olmaları gerekiyor. Çalışan Başaklar, bu yıl çalışmalarının karşılığını alacaklar. Aynı zamanda Başakların kendi düşüncelerini ve hislerini ölçmek için ve egoları konusunda çalışmaları için önemli bir dönem, eğer başarırlarsa önlerine onları güzel yönde etkileyecek insanlarla ve fırsatlar ile karşılaşacaklar.

Kariyer
Bu yıl kariyerinizin verimli olacağı yıl, çalışmalarınız sonucunda hızlı bir şekilde yükselişe geçeceksiniz. Merkür'ün etkisi ile başarılı müşteri toplantıları ve uzun dönemli iş anlaşmaları ayarlayacaksınız. Satürn çalışmalarınızın boşa gitmesini önleyecek ve karşılıklarını alacaksınız.

Para
Borç verme ve alma konusunda daha dikkatli olun, yardım etmeyi seviyor olabilirsiniz ancak bu sefer ilk kendiniz için biriktirin. Kumardan bu sene uzak durun.

Aşk
Mart ve Nisan aylarında aşk hayatınızda sürprizler ile karşılaşacaksınız. eğer bir ilişkiniz varsa, bu dönemde bir üst seviye ye ilerleyebilirsiniz. Sevgiliniz ile sürekli birlikte olamasanız da, beraber geçirdiğiniz her zamanının tadını çıkartmaya bakın.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Tahminlere göre terazileri güzel bir yıl bekliyor. 2013 ile birlikte Teraziler ilgi çekici sürprizler ile karşılaşacaklar. Teraziler, bu yıl karar verme aşamalarında daha düzgün sonuçlar alabilmeleri için, fikirlerini tekrardan organize etmeliler. Kendi fikirlerine, prensiplerine ve değerlerine sağdık kalmaları Terazilerin gelişmesini olumlu bir şekilde etkilemeye devam edecek.

Kariyer
Bu sene profesyonel özelliklerinizin test edileceği bir yıl olacak. Ancak bu testten yara almadan, sağlam bir şekilde çıkacaksınız. Önceki sıkı çalışmalarınızın sonuçlarını bu yıl alabilirsiniz. Terfi veya zam bekleyebileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Bu yıl takım çalışması işiniz için çok önemli bu yüzden çalışma arkadaşlarınız ile iletişiminizi iyi tutun.

Para
Terazilerin bu sene elleyecekleri her şey altına dönüşüyor. Yapacağın bütün yatarımlar, olumlu bir şekilde sonuçlanacak. Başkalarına güvensizlik etmemeye çalış özellikle konu finansal hayatınla ilgiliyse.

Aşk
Bu yıl ve sevgilin arasında oluşacak küçük çaplı tartışmalarla başlayacak. Kendi hatan olmasa da ego yüzünden kabul etmiyorsun. Ancak kendi hatalarını kabul ettiğin anca partnerini de anlayacaksın. 2013 yılı senin ilişkine zarar vermeni engelleyecektir. Yalnız Teraziler bu sene değişik toplantılara katılırlarsa, ilişki şansları da artacak.

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım)

2013 yılı Akrepler için mükemmel fırsatlar ve çeşitli aktiviteler ile dolu bir yıl olacak. Ancak gezegenlerin pozisyonlarından dolayı 2013 getireceği avantajları kullanmanız biraz zorlaşabilir. Sosyal, aşk ve profesyonel hayatınız ilişkileriniz dikkatinizi çekecek şekilde gelişecek. Akrepler karşılaşacakları zor durumlara karşı daha dikkatli ve duyarlı olmalılar. Akrepler, yoğun duygular hissettikleri kişiler karşılık alacaklar. Bu yıl sağlık yaşamlarında karşılaşacakları herhangi bir sorun olmamalarına rağmen formda olmalarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kariyer
Önceki yıla göre bu sene iş hayatınız daha iyi bir durumda olacak. Bağlantılar ve daha iyi fırsatlar konusunda şanslı olacaksınız. Düşünceleriniz ve fikirleriniz daha iş arkadaşlarınız ve üstleriniz tarafından dikkate alınacak ve takdir edileceksiniz. Kendinizi yeni fikirlere ve seçenekleri açık tutun. Aynı zamanda bu yıl uzun süre kariyer planınız için kararlar alacağınız bir yıl olacak.

Para
Harcamalarınızı bu sene kısmaya çalışın. Bazı iyi finansal anlaşmalar yapabilirsiniz. Emin olmadığınız finansal yatırımlar yapmayın, kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşk
Akrepler, tutkulu aşkları ile tanınan burçlardır. aşk onlar için çekici bir oyun gibi gözükür. İlişki hakkında daha iyi bir bakış açısı geliştirmelisiniz. Partnerinize hislerinizi belli ederken daha iyi bir yol bulmalısınız. Cezp etmek yerine ilişkinize daha romantik bir şekilde yaklaşmalısınız.

YAY ( 22 Kasım - 21 Aralık)

2013 yılı Yaylar için aktiviteler ile dolu bir yıl vaat ediyor. 2013 yılını Yaylar iyi değerlendirmezlerse ellerine gelen çoğu altın değerindeki fırsatları kaçırabilirler, tembelliği bırakma zamanı. Satürn'ün yay burcunu iyi yönde etkiliyor, iş hayatlarında efor sarf ederler ise başarı merdivenlerini tırmanacaklar. Eğer formlarını dikkat etmezlerse sağlık sorunları ile karşılaşabilirler. 2013 yılı yayların aşk hayatlarında olgunlaşacakları ve iyi yönde etkilenecekleri bir yıl. Yayların enerjik ve özgür ruhlu özellikleri, yaşamlarını daha eğlenceli ve olumlu olmasını etkileyecek. Zevkli bir hayat için yayların hayatında 2013 de güven ve şeffaflık önemli iki kelime oluyor.

Kariyer
Kariyer hayatınız daha fazla enerji ve gelir elde edeceksiniz. Önceki yıllın sonuçları istediniz gibi olmamış olabilir ama endişe etmeyin, Jüpiter'in etkileri ile birlikte karşınızdaki zorluklarda azalacak. Maaş artışı ve terfi şansınız yüksek.

Para
Finansal yönden daha karlı olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Gelirinizi bilmediniz finansal yatırımlara yatırmayınız. Bildiğiniz ve emin olduğunuz bir bölgeye yatırım yapmanız sizin için daha akıllıca olur.

Aşk
Bu sene daha sabit, durgun bir aşk hayatınız olacak, zaman aşkınızın üstünde olumlu bir etkisi olacak. Zamanınızı partnerini anlayarak ve ilişkinize önem vererek harcamalısınız. Yalnız Yayların karşılarına bir ilişki şansı çıkabilir, bu şansı gelecekte başarılı olacak bir beraberliğe çevirebilirsiniz.

OĞLAK ( 22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlakların 2013 de hayatlarında düzgün bir gidişat olacak. Bu sene, Oğlaklar için fırsatlarla dolu olacak eğer bu şanslarını kullanabilirlerse ufuklarını genişletebilir ve yeteneklerini gösterebilirler. Oğlaklar kişisel hayatlarında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacaklar. Aşk ve ilişki hayatlarındaki uyum çıkacak ve farklı yeni bir boyuta dönüşecek. Hızlı değişimler, size yeni yaşam şeklinize alışmanız için yeterince zaman tanımayabilir. Ancak sakinliğin ve doğallılığınız bu değişimlere şekil vermenize yardım edecek.

Kariyer
Plüton ve Satürn'ün etkileri ile iş yerinde daha aktif olabilirsiniz. Gerçekçiliğiniz ve yaratıcılığınız, iş yerinizde size yarar sağlayacak. İş arkadaşlarınız ve sizin aranızda güven bağları güçlenecek ve iş yerinde daha rahat ve samimi bir ortam bulacaksınız.

Para
Bu sene gelecek için para biriktirme durumundasınız. Daha çok mülk yatırımlarla ilgileneceksiniz, bu yatırımlar sizin için doğru bir seçim olabilir. Şubat ayının başları ile birlikte finansal özgürlük kazanacaksınız. Gelirlerinizin ve harcamalarınızı kontrol etmeye devam edin.

Aşk
Bu sene aşk için kapılarınız tamamen açık. Mars ve Uranüs'ün etkileri, içinizdeki romantizmi ateşleyecek. Aşk hayatınız tamamen bir değişime uğrayacak. Yeni ilişkiye başlayanlar için, hislerinizi açıklamanın tam vakti. Aşk hayatlarında iyi bir durumda olanlar ise bir üst seviyeye çıkma konusunda harekete geçmeliler.

KOVA ( 20 Ocak - 18 Şubat )

Kovalar, özgür ruhlu ve arkadaşlarını herkesin üstünde tutan karaktere sahip burçlardır. Kovalar sosyal siyasi platformlarda daha aktiflerdir. Kovalar, Olaylarla dolu bir yılla hazır olsalar iyi olur. 2013'ün takvimini yeni aktiviteler hükmederken, Kovalar düşünmeden hareket etmezlerse iyi olur. 2013 yılı onlar için sakinlik ve dinginlik ile dolu bir yıl olacak.


Kariyer
Kariyerinizde birçok değişiklik ve gelişimler olacak. Bazı sanatsal ve serbest çalışmalar ile yollarınız kesişebilir. Bu işler sizin yeteneklerinizi göstermeniz için bir fırsat olabilir.

Para
Yılın ilk bölümünde parasal bazı durgunluklar ile karşılaşabilirsiniz, ancak ikinci yarısında özellikler kasım ayında parasal durumlarınızda gelişmeler olacak. Sıkı çalışmanızın meyvelerini toplayacaksınız. 2013 yılında finansal sorunlarınız devam edebilir ama rasyonel ve inanılmış bir yaklaşımda çözüme ulaşacaklar.

Aşk
Aşk gezegeni Venüs, aşk hayatınızı iyi yönde etkilemeye devam edecek.  İlişkileriniz her geçen gün gelişecek ve olgunlaşacak. 2013 yılı aşk hayatınızda sizi büyük bir mutluluk ve hoşnutluk bekliyor. 2013 yıllında kendinizi daha düzgün bir şekilde açıklayacaksınız ve kayıplar konusunda daha az korku yaşayacaksınız. Hislerinizi açıklayın ve diğer insanların gerçek sizi tanımasına izin verin. Güvensizlik, intikam ve diğer negatif hisleriniz ile mücadele edin ve partnerinize daha sağlam bir bağ ile yaklaşın.  

BALIK (29 Şubat -  20 Mart)

Balıklar, düşünmeden hareket etmekten vazgeçiyorlar ancak gene de zorluklar ile karşı karşıya geldiklerinde tolerans hala sergileyemiyorlar. Olaylara karşı daha diplomatik davranmanız gerekmektedir. Satürn'ün etkisi ile, kendinize olan özgüveniniz artacak ve kendi fikirlerinize daha çok güveneceksiniz. Aynı zamanda 2013 yılında hayatınızdaki olumsuz etkiler kaybolacak ve hayatınızda olumlu yönde değişiklikler olacak.


Kariyer
Kazançlı fırsatlar karşınıza çıkma ihtimali çok yüksek. Çalışmalarınız ve kararlılığınız, amaçlarınıza ulaşmanıza yardımcı olacak. Uzun süreli projelerin bu dönemde olma ihtimali çok yüksek. Eğer kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız, başlamanız için doğru zaman.
Para
Bu yıl kazancınız ve harcamalarınız arasında mükemmel bir denge kuracaksınız. Finansal konularda eski hatalarınızdan ders alın, bu sizin bir dahakine farklı bir yön çizmenizi sağlayacak. Yaratıcı ruhunuz işlerinizde gelişim göstermenizde yardımcı olacak. Parasal durumunuz, karşınıza çıkacak fırsatları olumlu şekilde değerlendirmeniz sonucunda gelişme kaydedecek.


Aşk
Aşk hayatınız için sevinçten havaya uçacağınız bir dönem başlayacak. Kaybettiğiniz tutku ve yakınlığı tekrardan ateşlenecek ve elde edeceksiniz. Romantizm, hayatınızda tamamlayıcı bir bölümü olacak. Yalnız olan Balıkların hayatlarına yeni insanlar girecek ve aşk hayatları canlanacak, ilişkileri olan kovaların ise partnerleri ile daha uyumlu bir ilişki dönemine başlayacaklar.

Hiç yorum yok: