Burçlara Yakışan Giyim Stilleri nelerdir ?

Yazar Unknown 11 Mart 2013 Pazartesi 0 yorum

Koç burcu kadınları, dikkat çeki, dinamik ve cesur insanlardır. Giyim zevklerine de karakterleri yansır. Güçlü renkleri, cesur çizgileri tercih ediyorlar. Kristen Stewart, koç kadını güzel bir şekilde temsil ediyor.

Sadık, güven veren ve doğaya bağlı insanlar olan Boğa burçları, ılımlı tonları ve natürel renkleri severler. Klasik görüntünüzden farklı desenler giyerek kurtulabilirsiniz. Jessica Alba, farklı stilleri uygulama konusunda oldukça başarılı.

İkizler canlı insanlardır. Yenilik yapmaktan ve farklı tarzlar denemekten hoşlanırlar. Açık-koyu renklerin zıtlıklarından hoşlanırlar. Siyah beyaz uyumu onlara çok yakışır tabi içinde cesur detaylar taşırsa. Angelina Jolie siyah deri eteği ile tam bir ikizler burcu kadını.

Yengeç burcu kadınları, kıyafet seçiminde koyu renkleri tercih edebilirler. Ancak araya desenler ve pastel de karıştırmakta fayda var. Tıpkı Diane Kruger'in yaptığı gibi kıyafetinize farklılık katın.

Aslan kadınları, cesur, gururlu ve öz güvenlidirler. Açık, ışık geçiren renkleri ve ipek gibi serin kumaşları tercih ederler.! Mila Kunis de ateşli bir Aslan.

Başak burçları, her duruma kolaylıkla uyum sağlamada büyük başarı gösterirler. Bu sayede yeni trendleri hemen keşfederler. Bu yıl için onlara toprak tonlarının yanı sıra Beyonce gibi desenli kıyafetlere şans vermelerini öneriyoruz

Terazi burçları, dengeli, barışçıl ve diplomatiktir ve bu özelliklerini giyimlerinde de yansıtırlar. Keskin hatlar ve tek tonları giymeyi tercih ediyorlar. Gwyneth Paltrow gibi... Bu yıl için mimari tasarımları ve siyah-beyaz gibi zıt renkleri bir arada kullanmalılar.

Akrep kadınları, tutkulu, kararlı ve güvenilir kişilerdir. Kıyafet seçimlerinde cesur ve farklı kesimleri tercih ederler ve aynı zamanda yaratıcılardır. Emma Stone bir akrep kadını ve stili oldukça farklı ve dikkat çekici. Bu yıl gardıroplarına metal etkisi yaratacak parçalar ekleyebilirler.

Yay burcu kadını, tüm burçlar arasındaki en özgür ruhlu olandır. Yaylar istediği her şeyi rahatlıkla giyer ve özgüvenle taşırlar. Rahat ve kullanımı kolay kıyafetleri tercih ediyor. Scarlett Johansson'da giydiği kıyafetlerin rahat olmasına rağmen özgüvenli bir şekilde taşıyor.

Kariyer ve başarı odaklı Oğlaklar, keskin hatları ve klasik renkleri olan tasarımları tercih ediyor. Toprak Grubu burcu olduğu için tutucu tarafları vardır. Ancak bu yıl biraz daha farklı renkler ve kesimler deneyerek, kalıplarını kırmaları gerekiyor. Sienna Miller da tipik bir Oğlak kadını...
Bu burcun mensupları problem çözme yetenekleri, yaratıcılıkları ile tanınıyor. Giyimde de yaratıcılık kullanıyorlar. Geometrik desenleri ve canlı renkleri seviyorlar. Tıpkı Alicia Keys gibi...

Hassas, duygusal ve yardımsever Balıklar, Su Grubu burcu olduklarından dolayı mavinin tonlarına tutkundurlar. Ancak mavi ve soğuk tonları kırmızı gibi sıcak tonlarla güçlendirmeli. Jessica Biel, mavi kıyafetini canlı ruju ile renklendirdiği gibi.

Hiç yorum yok: