Seçkin Özdemir Kimdir? Hayatı

Yazar Unknown 9 Mart 2013 Cumartesi 0 yorum
Seçkin Özdemir (1981) Seçkin Özdemir Kimdir? - Seçkin Özdemir (Al yazmalım İlyas) Hakkında Seçkin Özdemir Aşk Hikayesi


Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinden eğitim alan Seçkin Özdemir, 2004 yılında İstanbul My Radio”da radyo show programı yapmıştır. Muhteşem Yuzyıl” adlı dizide Leo” karakterini de canlandırmış ve bir çok reklam filminde rol almıştır. Seçkin Özdemir Al Yazmalım” adlı dizide rol almaktadır.

Eğitimi: Kocaeli Üniversitesi - Müjdat Gezen Sanat Merkezi

2004 senesinde İstanbul My Radio”da 5 ay boyunca drive timeda interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Fosters sponsorluğunda yaptığı Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiyenin en büyük gençlik kulubü Gnctrkcl Seçkin Özdemirle çalışmaya başladı. Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atvnin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2 senedir Number 1 Tv ve Number 1 Fmde yönetmen Önder Kızılkanla birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sunmaktadır ve Gnctrkcllnin tek televizyon sunucusudur. Ayrıca Gnctrkcllnin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yapmaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar
Al Yazmalım
Muhteşem Yüzyıl

Aşk Hikayesi


Seçkin Özdemir(1981)Seçkin Özdemir Kimdir?






Hiç yorum yok: